[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]header_1385653515742e7237567ccb17c158c9d841da9b7723211d07Ik kan zo genieten van een heerlijke cappuccino in het voorjaarszonnetje, een goed boek op het strand, de kleuren van de bomen in de herfst en schaatsen op kraakhelder natuurijs. Ja, ik houd van de seizoenen.

Ieder seizoen heeft iets magisch. En daarom super leuk om de seizoenenpracht optimaal te benutten bij je bruiloft. Wat dacht je ervan om in de herfst te trouwen op een loper van knisperende bladeren, fluitende vogeltjes en de heerlijke geur van dennenappels. De kleurenpracht van vallende bladeren is waanzinnig![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Officieel trouwen in het bos

Er zijn al een aantal plekken waar je in Nederland officieel kunt trouwen in het bos en vanaf 1 januari 2014 komen daar nog meer mooie plekken bij die zijn aangewezen als officiële trouwlocatie.

Trouwen in het bos wint steeds meer aan populariteit en zo gek is dat niet. Het kleurenpallet aan bladeren en de verstrekkende ruimte bieden tal van mogelijkheden er iets bijzonders van te maken op jullie trouwdag.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”732″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”728″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”731″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]

Indian Summer, Bohemian of Festival Wedding

Een mooie open plek in het bos decoreer je feestelijk met lampjes, lange tafels met boomstammetjes als stoeltjes, heerlijke gerechten die getoverd worden uit rollende keukens als Buskruid of Suiker en Bloem. Ook een te gekke Tippi Tent kan een leuke uitvalsbasis zijn voor het geval het weer wat minder mooi is dan gehoopt.

Thema’s als Indian Summer, Bohemian Chiq of een superhippe Festival Wedding passen perfect op een mooie plek in het bos en geven direct de sfeer die hierbij past.

Willen jullie dansen onder de sterren? Denk dan eens aan Radio Barkas. Vanuit een omgebouwde auto worden originele LP’s en singeltjes gedraaid in verschillende stijlen uit het verleden.

Wil jullie ook super tof huwelijk in het bos? De weddingplanner van Bloom Wedding helpt jullie graag.[/vc_column_text][vc_single_image image=”730″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”729″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Photocredits: Prettyblog, Hochzeitsguide[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

×