Worldwide dreams

Destination weddings

Met een bruiloft in het buitenland worden dromen werkelijkheid. Bloom Wedding geeft een vleugje magie aan deze onvergetelijke gelegenheid.  

Beautiful desires

Complete planning & design

Een bruiloft in het buitenland biedt gouden herinneringen. Jullie persoonlijke verhaal en grootste verlangens vormen het begin van een prachtig event. Ons betrokken team organiseert op basis daarvan een wereldse dag om nooit te vergeten. 

Samen gaan we op zoek naar de perfecte locatie. Een plaats waar jullie graag komen of waaraan jullie bijzondere herinneringen hebben. Dat geeft een magische touch op jullie bruiloft. Binnen Europa of verder de wereld in: wij vliegen mee naar jullie ideale bestemming. Het concept en de luxe styling passen we aan op de sfeer van jullie locatie. Droom groots: met ons internationale netwerk en de beste lokale leveranciers is alles mogelijk.

Met de grote dag ver in het vooruitzicht is het hele team, zowel hier als op afstand, al op de hoogte van de details. Een bruiloft op bestemming vraagt om een extra goede samenwerking. Daarom vormen wij één team met alle binnen- en buitenlandse partijen. Wij zijn jullie vaste aanspreekpunt. Jullie bruiloft wordt om door een ringetje te haleneen onovertroffen ervaring om nooit te vergeten.  

Everything and more

Een destination wedding is zoveel meer dan waarvan je durft te dromen. Om jullie wensen op de gekozen bestemming perfect in vervulling te laten gaan, organiseren we veel op locatie. Op bezoek voor een tasting, of plannen afstemmen met de leveranciers: alles voor een buitengewone bruiloft.

Included

+ Locatiebezoek en -management
+ Tastings op locatie
+ Totaalconcept in 3D-ontwerp
+ Design, styling & wedding stationery
+ Catering & entertainment
+ Technische productie, security & staff
+ Gastenmanagement
+ Foto- en videografie

Other services

Weddings

Een high-end bruiloft voor een stralend bruidspaar: wij verzorgen met veel passie en liefde jullie trouwerij, waardoor jullie zonder zorgen kunnen genieten van deze belangrijke dag. Alles wordt tot in de puntjes geregeld, zodat jullie samen met familie en vrienden de waardevolste herinneringen kunnen creëren.

Events

Er zijn zoveel mooie gelegenheden om te delen met familie en vrienden. Daarom organiseren wij ook voor andere belangrijke occasions exclusieve events. Een babyshower, huwelijksjubileum of ander geweldig moment om te vieren: wij maken het waar.

Final choices

Jullie hebben de regie in handen, wij zorgen voor een soepel proces. Contracten tekenen jullie zelf. Wij houden de financiële zaken bij en geven jullie hierin inzicht, net als in recente documenten zoals checklists, budgetbewaking en gastenlijst. Jullie persoonlijke verhaal vormt de basis van een exclusieve bruiloft. Dat is maatwerk. Daarom werken we met een startbudget vanaf € 100.000,-.

Process

I

Consultation

Samen spreken we over ideale locaties die jullie op het oog hebben voor de bruiloft. We bezoeken deze plekken met elkaar en kiezen zo de perfecte bestemming voor jullie grote dag.

II

Design & planning

Aan de hand van jullie wensen maken wij een perfect en passend design voor jullie destination wedding. We kiezen wereldwijd de beste leveranciers voor een luxe styling en plannen samen jullie event.

III

Let’s create magic

We zijn kort voor het huwelijk op de trouwlocatie aanwezig voor de finishing touch. Ook met het vervoer en de begeleiding van gasten helpen wij graag. We zorgen voor een soepel verloop en een prachtige bruiloft.

Our memories

Portfolio

Nikki & Bret

Tara & Beau

Farah & Ritchie

Love letters

“We had the loveliest wedding weekend in Spain. It was perfectly organized, more than we could ever dream of. We created wonderful memories that we will never forget.”

Bettina & Guillermo

Let’s plan together

BLOOM WITH US

 

Om tot een uniek event te komen dat precies bij jullie past, gaan we voor een fijne samenwerking. Op professionele, persoonlijke en exclusieve wijze organiseren we jullie high-end bruiloft of event. We slaan de handen ineen: wij plannen, designen en produceren, jullie nemen de uiteindelijke beslissingen. Zo creëren we bruiloften en events die verder gaan dan je verwachtingen. 

Let’s create magic together

De prachtige en onvergetelijke herinneringen creëer je samen. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat we voor jullie kunnen betekenen.

×