[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]header_1386604761f2d51d9bc65b45594b93d720aa197255d3328854In mijn blog ‘Lots of Leaves‘schreef ik al over een huwelijk in de herst. Een ontzettend leuke mogelijkheid om je trouwdag prachtig aan te kleden met het schitterende kleurenpallet uit de herfst. Geïnspireerd door die mogelijkheden heeft weddingplanner Bloom Wedding op 18 november jl. wederom een fantastische inspirational shoot georganiseerd met topleveranciers. Dit keer was het thema ‘Indian Summer Wedding’.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]In de vroege ochtend verzamelden alle leveranciers zich op de sfeervolle en bosrijke trouwlocatie ‘Meneer Van Eijck’ in Oisterwijk, Noord-Brabant. Fluitende vogeltjes, de frisse boslucht en een mooi zonnetje scheen door de bomen. Dit beloofde veel goeds voor dit huwelijk in de bossen.

In de prachtige suite van het hotel werd het bruidspaar Marian en Gerben helemaal in de watten gelegd door Charlotte en Lonneke die het bruidskapsel en de make-up verzorgden.  Ook Gerben werd nog even onder handen genomen want ja ook hij mag er op en top uitzien. Ondertussen zocht ik de twee jurken uit die we zouden gebruiken: een romantische en een lekker hippe jurk.[/vc_column_text][vc_single_image image=”745″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Eerder die week zocht ik samen met Marian de trouwjurken uit voor de shoot bij Victor’s Wedding Design in Rotterdam. Dit was al een klein feestje want we werden hartelijk ontvangen en eigenaar Victor zat ook nog eens boordevol leuke ideeën om de jurken te pimpen. Met maar liefst drie jurken en drie tassen vol met bruidsschoenen, sieraden, hoedjes en lintjes gingen we een uur later weer naar buiten.[/vc_column_text][vc_single_image image=”746″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”747″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Jurken, schoenen en accessoires werden uitgezocht en ook de bloemen die we in het haar zouden gebruiken, werden door Giada van Don Florito zorgvuldig geselecteerd.[/vc_column_text][vc_single_image image=”748″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]

Het thema aangepast op een Indian Summer Wedding

Voor de shoot had ik een ‘naked cake’ in gedachten en toen ik Tammy van Sugarlips Cakes vroeg of ze het leuk vond om die te maken voor de shoot zei ze direct ‘Ja’.

De bruidstaart was dan ook een echte eyecatcher op de sweettable en werd mooi gestyled met fleurige bloemen uit het bruidsboeket, bolmos voor een extra herfstlook en op de tafel vond je allerlei lekkernijen zoals noten, chocolade, speculaas, donuts, warme chocolademelk en de opkomende trend: gourmet doughnuts.[/vc_column_text][vc_single_image image=”749″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”750″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Ralf van Eppel Fotografie en Eljada van Avisha film wisten de mooie styling vast te leggen op de ‘gevoelige plaat’ en ondertussen was ook het bruidspaar helemaal klaar voor de eerste ronde. Het was behoorlijk fris maar als volwaardige modellen liet het bruidspaar zich niet uit veld slaan.  Het resultaat mag er absoluut wezen![/vc_column_text][vc_single_image image=”751″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”752″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Deze shoot is mogelijk gemaakt door het bundelen van krachten van een fantastisch team:

Fotografie: Eppel Fotografie
Videografie: Avisha Film
Organisatie & Styling: weddingplanner Bloom Wedding
Bruidspaar: Marian en Gerben
Bloemen & Styling: Don Florito
Haar: Lonneke van Dijk
Visagie: Charlotte Geerts-Van Aarsen
Drukwerk: Oh So Pretty Party
Kleding Gerben: Hugo Boss
Bruidsjurken: Victor’s Wedding Design
Accessoires: Ter Attentie
Backdrops en steigerhouten meubels: Studio Fien
Taart: Sugarlips Cakes
Locatie: Meneer van Eijck

Krijg je na het zien van deze foto’s ook zo’n zin in een prachtig huwelijk in de herfst? Kijk dan in het portfolio voor meer mooie foto’s of neem contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor jullie kunnen bespreken.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

×