A touch of magic

OUR SERVICES

Met een magische touch maken we van elke high-end bruiloft een unieke ervaring.

What to expect

Complete planning & design

Een high-end bruiloft geeft een schatkamer aan herinneringen. Met luxe styling, een gedetailleerde planning en een betrokken team organiseren we jullie bruiloft met een gouden randje. Van begin tot eind.

Een feest der herkenning voor jullie gasten: de styling, de uitnodigingen, de sfeer en het entertainment ademen wie jullie zijn als bruidspaar. Samen creëren we een unieke bruiloft. Dat begint bij het kiezen van de locatie en het uitzetten van de grote lijnen. Wij maken uitgebreide stylingconcepten, 3D- en schetstekeningen. Vervolgens zoeken wij naar de beste leveranciers van over de hele wereld, die onze ideeën tot in de puntjes waarmaken.

Ruim voor de grote dag begint, is het hele team op de hoogte van de laatste details. Een exclusieve bruiloft vraagt om een goede samenwerking. Daarom vormen wij één team met alle leveranciers, met een vast aanspreekpunt voor het bruidspaar. Van de jongste gast tot de oudste generatie: op jullie bruiloft beleeft iedereen een ervaring om nooit te vergeten.

Full service

Het organiseren van een bruiloft gaat verder dan concept, design en planning. Ook op het moment suprême nemen we jullie alles uit handen. We ontvangen de gasten in een perfect gestylede ruimte: aan elk detail is gedacht. En als iedereen het feest met een glimlach verlaat, laten wij de locatie netjes achter.

Included

+ Locatiemanagement
+ Totaalconcept in 3D-ontwerp
+ Design, styling & wedding stationery
+ Catering & entertainment
+ Technische productie, security & staff
+ Gastenmanagement
+ Foto- en videografie

Other services

Destination Weddings

Van Italië tot Curaçao en van Frankrijk tot Zuid-Afrika: high-end bruiloften organiseren we over de hele wereld. We plannen de volledige bruiloft: van leveranciers die het beste bij jullie wensen passen tot het vervoer van de gasten. Wij zorgen voor het mooiste event van jullie leven. 

Wij zijn benieuwd naar jullie ideale trouwlocatie.

Private Events

Het leven is er om te vieren. Daarom organiseren we ook voor andere gelegenheden exclusieve events. Denk aan een gouden bruiloft, het feest van Sara of Abraham, een 21-diner of een genderrevealparty.

Schakel ons in voor een stijlvolle totaalbeleving. 

Final choices

Tijdens het hele proces houden jullie de eindregie. Wij maken de financiële stand van zaken voor jullie inzichtelijk; contracten tekenen jullie zelf. Verder kunnen jullie de recente documenten altijd inzien. Denk aan checklists, budgetbewaking en gastenlijsten. De planning van een huwelijk is maatwerk. Aan de hand van jullie persoonlijke verhaal ontwerpen en plannen we jullie exclusieve bruiloft. Daarom werken we met een startbudget vanaf € 50.000,-.

Process

I

Consultation

Het bruidspaar vormt de basis van een unieke bruiloft. Daarom ontdekken we in dit gesprek jullie persoonlijke wensen en brainstormen we over de styling en het entertainment.

II

Design & planning

Wij maken een exclusief design, tot in detail in jullie stijl gegoten. Daarbij kiezen we de beste leveranciers en starten we met het plannen van jullie event.

III

Let’s create magic

Elke partij ontvangt een persoonlijk draaiboek, alles staat klaar en we verwelkomen de gasten. Geen vraag is te gek, we helpen iedereen. Jullie creëren intussen de mooiste herinneringen.

Onze designs kwamen tot leven bij tientallen intieme bruiloften.

Our experiences

Love letters

Our answer to the brides wishes: a fairytale garden wedding in a monumental building in the middle of Amsterdam.

Bettina & Guillermo

Let’s plan together

BLOOM WITH US

 

Een droombruiloft ontstaat wanneer alles samenkomt: jullie verhaal en onze expertise. Daarom werken we het liefst samen met jullie als bruidspaar. Op professionele, persoonlijke en exclusieve wijze organiseren we de high-end wedding die bij jullie past. Samen gaan we voor het hoogst haalbare.  

Let’s create magic together

Samen maken we van jullie wensen en dromen liefdevolle herinneringen. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat we voor jullie kunnen betekenen.

×