Bloom with us

Sharp on details
& perfection

 

Onvergetelijke bruiloften of events creëren we samen. Want alleen met jullie verhaal organiseren we een uniek event dat bij jullie past. Met expertise, oog voor stijlvol design en een uitgebreid netwerk maken we van jullie moment een exclusieve ervaring.

Create your wonderful

Wedding & events

Samen gaan we voor het hoogst haalbare: voor jullie én voor de gasten.

Vorm een team met een van onze ervaren wedding- en eventplanners. We creëren een exclusief concept en ontwerp voor jullie als bruidspaar of event-host. Een beleving die perfect bij júllie past: van locatie en styling tot stationery en entertainment. Tot in detail organiseren we het event. Altijd elegant, stijlvol en met een twist die jullie kenmerkt. Natuurlijk zijn we tijdens de bruiloft of het event op de achtergrond aanwezig voor een zorgeloos feest.  

Personal

Alles begint bij een persoonlijk verhaal: de reis die jullie samen aflegden of jullie drijfveer om het leven te vieren. Zo creëren we een totaalbeleving, waarin elke gast jullie herkent: als bruidspaar of als host van een event. 

Professional

Dit is jullie moment om te stralen en te genieten. Wij zorgen voor de rest, in samenwerking met hoogwaardige leveranciers en professionele medewerkers. En met integriteit.

Exclusive

Met aandacht creëren we een exclusief concept dat bij jullie past. We transformeren ruimtes tot sfeervolle locaties met hoogwaardige materialen: elegant, stijlvol en met een unieke twist.

Design – planning production

Full service

Vanuit een concept dat jullie verhaal vertelt, ontwerpen we de invulling voor jullie bruiloft of event. Aan alles wordt gedacht: van design tot planning en productie. Wij bedenken, ontwerpen en organiseren. Samen gaan we voor méér dan jullie ideale plaatje. 

Starting at: € 50.000,-  

Included

+ Locatieselectie en management
+ Design: van concept tot stationery
+ Budgetmanagement
+ Technische planning & productie
+ Gastenlijstmanagement en logistiek
+ Coördinatie en management on-site
+ Catering & rehearsal dinner
+ Security & staff management

Like a daydream

From sketch to reality

Customized

Your wish
into a 3D
visual

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom vatten we het customized locatiedesign in een 3D-visual, waarin jullie het ontwerp van de locatie zien. Een beeld dat vrijwel een-op-een overeenkomt met de werkelijkheid. 

Geniet van Bloom Wedding & Events

+ Vijftien jaar ervaring in wedding- & eventplanning
+ Exclusieve samenwerkingen in een groot (inter)nationaal netwerk
+ Persoonlijke aanpak
+ Vaste prijzen zonder onvoorziene kosten
+ Full service: van design tot uitvoering

Let’s create together.

×