Sustainable memories

A mesmerizing event

Een event waar elk detail klopt: Bloom Wedding & Events organiseert events die verder gaan dan je verwachtingen. 

What to expect

Every detail makes a wonderful event

Samen het leven vieren is wat ons betreft het mooiste dat er is. Een gouden huwelijk, een 21-diner, een genderrevealparty of een bedrijfsfeest: wij creëren een onvergetelijke ervaring. 

Zodra je de feestlocatie binnenkomt, zie je het meteen: elk detail klopt. Al tijdens de eerste brainstorm duiken we in de persoonlijkheid en interesses van de feestvierder. Van daaruit ontwikkelen we een exclusief concept en design met hoogwaardige materialen. De professionals uit ons netwerk versterken dat met smaakvolle catering en perfect passend entertainment. 

Last minute plannen? Door jarenlange ervaring in de wedding- en eventbranche organiseren we jouw event in no time. Met aandacht en professionaliteit.  

Perfect picture

Van elk concept maken we een totaalbeleving. Perfect passend bij degenen om wie het draait. Van een verrassingsfeest tot een bedrijfsevent: iedereen viert feest op jullie dag. Wij nemen jullie de organisatie en productie volledig uit handen. 

Included

+ Locaties selecteren
+ Design & styling
+ Catering
+ Logistiek & vergunningen
+ Entertainment, licht & geluid
+ Coördinatie & productie

Other services

Weddings

Een high-end bruiloft geeft waardevolle herinneringen en blijft voor ons een eer om te mogen organiseren. Wij nemen planning, design en productie volledig uit handen. Van de jongste gast tot de oudste generatie: op jullie bruiloft beleeft iedereen een onvergetelijke ervaring. 

Destination weddings

Een droom voor veel bruidsparen: een destination wedding. De stralende zon op het strand, een prachtig landhuis of een winters landschap geeft een bruiloft een andere dimensie. Met een professioneel netwerk over de hele wereld organiseren wij buitengewone destination weddings.

Final choices

Wij brainstormen, plannen en produceren, jullie houden de touwtjes in handen. Zo blijft ook de financiële stand van zaken altijd inzichtelijk. Contracten tekenen jullie zelf, zodat jullie overal van op de hoogte zijn. Je kunt op elk moment recente documenten bekijken, zoals checklists, budgetbewaking en gastenlijst.

Process

I

Brainstorm

We leren jullie beter kennen: door welke elementen past dit event perfect bij de feestvierder? Na de brainstorm presenteren wij een totaalconcept waarin alles samenkomt.

II

Design & planning

Van aankleding en luxe bloemen tot catering en entertainment: samen met professionele leveranciers brengen we het concept tot leven. Tot in de kleinste details plannen we jullie event.

III

Showtime

Met een persoonlijk draaiboek voor elke partij staat iedereen klaar voor een uniek event. Wij coördineren de leveranciers en het personeel, zodat jullie en de gasten niets tekortkomen.

Our memories

Portfolio

Garnitsch diner

Verjaardag Alice

Garnitsch diner

Love letters

“I could not imagine a more beautiful surprise for my fiftieth birthday. An incredible party which was beyond amazing”

Alice Coppens

Let’s plan together

BLOOM WITH US

 

Met jullie persoonlijke verhaal creëren we een stijlvol event dat de verwachtingen overtreft. Dat doen we op professionele, exclusieve en persoonlijke wijze. Altijd met expertise, oog voor stijlvolle details en een uitgebreid netwerk. Samen organiseren we een gedenkwaardig event. 

Let’s create mesmerizing memories

Samen vieren we het leven met buitengewone events. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat we voor jullie kunnen betekenen. 

×