A touch of magic

Our services

Een droombruiloft in Nederland, destination wedding of privé-event:
Bloom Wedding geeft elke gelegenheid een magische touch.

What to expect

Complete planning & design

Een high-end bruiloft geeft een schatkamer aan herinneringen. Met luxe styling, een gedetailleerde planning en een betrokken team organiseren we jullie event met een gouden randje. Van begin tot eind.

Een feest der herkenning voor jullie gasten: de styling, de uitnodigingen, de sfeer en het entertainment ademen wie jullie zijn als bruidspaar. Samen creëren we een unieke bruiloft. Dat begint bij het kiezen van de locatie en het uitzetten van de grote lijnen. Wij maken uitgebreide stylingconcepten, 3D- en schetstekeningen. Vervolgens zoeken wij naar de beste leveranciers van over de hele wereld, die onze ideeën tot in de puntjes waarmaken.

Ruim voor de grote dag begint, is het hele team op de hoogte van de laatste details. Een exclusieve bruiloft vraagt om een goede samenwerking. Daarom vormen wij één team met alle leveranciers, met een vast aanspreekpunt voor het bruidspaar. Van de jongste gast tot de oudste generatie: op jullie bruiloft beleeft iedereen een ervaring om nooit te vergeten.

Final choices

Tijdens het hele proces houden jullie de eindregie. Wij houden de financiële stand van zaken voor jullie inzichtelijk, contracten tekenen jullie zelf. Verder kunnen jullie de meest recente documenten altijd inzien. Denk aan checklists, budgetbewaking en de gastenlijst. Omdat de planning van een huwelijk maatwerk is, werken wij op basis van een uurtarief van € 125,- inclusief btw.

Process

I

Consultation

Het bruidspaar vormt de basis van een unieke bruiloft. Daarom ontdekken we in dit gesprek jullie persoonlijke wensen en brainstormen we over de styling en het entertainment.

II

Design & planning

Wij maken een exclusief design, tot in detail in jullie stijl gegoten. Daarbij kiezen we de beste leveranciers en starten we met het plannen van jullie event.

III

Let’s create magic

Elke partij ontvangt een persoonlijk draaiboek, alles staat klaar en we verwelkomen de gasten. Geen vraag is te gek, we helpen iedereen. Jullie creëren intussen de mooiste herinneringen.

Other services

Destination Weddings

Van Italië tot Curaçao en van Frankrijk tot Zuid-Afrika: high-end bruiloften organiseren we over de hele wereld.  Vervolgens plannen we de volledige bruiloft: van leveranciers die het beste bij jullie wensen passen tot het vervoer van de gasten. Wij zorgen voor het mooiste event van jullie leven.

Wij zijn benieuwd naar jullie ideale trouwlocatie.

Private Events

Wat we voor bruidsparen doen, kunnen we ook voor particulieren met een andere wens. We organiseren allerlei exclusieve feesten. Denk aan een gouden bruiloft, het feest van Sarah of Abraham, een 21-diner of een genderrevealparty.

Hulp nodig bij een feest met luxe uitstraling?

Love letters

Our answer to the brides wishes: a fairytale garden wedding in a monumental building in the middle of Amsterdam.

Bettina & Guillermo

Onze designs kwamen tot leven bij tientallen intieme bruiloften.

Our experiences

Let’s create magic together

Samen maken we van jullie wensen en dromen liefdevolle herinneringen. Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat we voor jullie kunnen betekenen.

×