[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]header_14219659644cf9a78088102a049e9864bb5fc0b91d9b232f39Niets is zo belangrijk als de ochtend van jullie grote dag. Heerlijk tutten en je rustig klaarmaken.

Want eindelijk is het zover: na maanden van huwelijksvoorbereiding is jullie bruiloft tot in de puntjes verzorgd en klaar om afgetrapt te worden.

Tuttebellen

Samen met je vriendinnen heb je heerlijk gekletst over de droomdag, werd de trouwjurk zorgvuldig uitgezocht en genoten jullie wellicht ook van een heerlijke bridal party. Het delen van al deze mooie momenten en huwelijksvoorbereiding is vaak nog het meest bijzonder.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Steeds vaker zien we dan ook dat de bruid haar beste vriendinnen vraagt om samen de dag te beginnen. Dat kan natuurlijk vanuit huis, maar nog specialer is het om samen te overnachten in een mooi hotel. Geniet de avond voor de bruiloft samen van een heerlijke spa, het vele gelach en het ontspannen kletsen over de dag die komen gaat.[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”878″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”879″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”877″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_column_text]Samen met je vriendinnen heb je heerlijk gekletst over de droomdag, werd de trouwjurk zorgvuldig uitgezocht en genoten jullie wellicht ook van een heerlijke bridal party. Het delen van al deze mooie momenten en voorbereidingen is vaak nog het meest bijzonder.[/vc_column_text][vc_single_image image=”881″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”882″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]

En de bruidegom?

Natuurlijk is het ook voor de heren super tof om de dag te beginnen met alle beste vrienden, bijvoorbeeld in een Gentlemen’s Barbershop. Hoe cool is dat! Nog nooit zag je er zo fris uit. Vers geknipt, geschoren, getrimd en gemasseerd. Zelfs een shoe shine is mogelijk.

Klets met de mannen eventuele zenuwen weg en speculeer over de jurk van je bruid. Eet samen een stevig ontbijt en drink gerust een borreltje om de dag ontspannen te beginnen.[/vc_column_text][vc_single_image image=”875″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”876″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]

Iets moois voor later

De dag beginnen met jullie beste vrienden is een prachtige herinnering om alle volgende etentjes en borrels over te spreken. Laat jullie fotograaf de voorbereidingen bij zowel de bruid als bruidegom vastleggen en plan hier voldoende tijd voor in. Vraag eventueel om een second shooter zodat gelijktijdig alle voorbereidingen worden vastgelegd. Het levert vaak verrassende beelden op en maakt het verhaal van jullie trouwdag echt compleet.

Tilburg, 22 januari 2014

Door: Shirley Pisano, Weddingplanner

 

Photocredits: Alice Mahran Photography & Mooibelicht Fotoreportages

Blog geschreven voor www.weddingplanner.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

×