[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Zouden jullie het durven? De gehele trouwdag te laten plannen door een ervaren weddingplanner en je zelf niet weten hoe de dag eruit komt te zien?

Je te laten verrassen door de leveranciers, muziek, entertainment, stijl en sfeer. Je zelfs de locatie niet weet en je alleen de trouwkleding en ringen zelf mag regelen……[/vc_column_text][vc_single_image image=”831″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]

Surprise wedding

Samen bespreken we wat jullie wel en niet leuk vinden voor de bruiloft. Op basis van een aantal gesprekken gaat de weddingplanner een droomplaatje voor jullie creëren en met een vastgesteld budget gaat zij voor jullie aan de slag.

Hoe jullie dag eruit komt te zien blijft een verrassing. Want de weddingplanner regelt de trouwlocatie, bedenkt een thema of een stijl, selecteert alle leveranciers en voegt een dosis verrassingselementen toe waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Alleen de trouwdatum kiezen jullie zelf.

Durven jullie deze uitdaging aan en kunnen jullie je nieuwsgierigheid bedwingen? Bloom Wedding levert vanaf heden deze unieke surprise wedding dienst aan bruidsparen met stalen zenuwen 🙂

Interesse? Stuur dan een mail naar shirley@bloomwedding.nl of bel 06-15077180[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

×