Een intiem huwelijk op een prachtig kasteel in Hooge Vuursche. In de ochtend regende het enorm maar het bruidspaar wilde heel graag buiten trouwen en aangezien de bruidegom wel houdt van een gokje, waagden we het erop. Wat een geluk vlak voor de ceremonie werd het droog en genoot het bruidspaar van de prachtige setting en lieve warme woorden van trouwambtenaar Annemarie Brüning.

“Het had niet beter gekund en ik ben me er enorm van bewust hoe belangrijk jouw rol was voor ons. Je hebt onze dag perfect gemaakt”

– Olivia & Sam

We delivered

Complete planning & design

what our vendors are saying

Lovely words

“Shirley blendt als een kameleon tussen de gasten, mensen voelen zich thuis bij haar en durven vragen te stellen, zodat je ook gedurende de dag een hele fijne persoonlijkheid om je heen hebt, die in de gezelligheid voelt als gast, maar in de tussentijd zorgt dat je als bruidspaar compleet wordt ontzorgd.”

Annemarie Bruning – Uw Ceremoniespreker

“Wat een fijne weddingplanner is Shirley! Ik werk nu ruim 6,5 jaar met deze mooie en lieve vrouw en ben enorm over haar te spreken. Sterker nog: als mijn agenda bomvol zit en ik tegen iedereen ‘nee’ zeg op aanvragen maak ik voor Shirley een uitzondering. Want eerlijk is eerlijk, elke bruiloft die ik mag fotograferen waar zij weddingplanner is, is om door een ringetje te halen. Het is zó fijn fotograferen als alles tot in detail zo erg klopt. Wat altijd de mooiste beelden oplevert.”

Nienke van Denderen Fotografie

×