Jacomien & Raphael

Liefdevol huwelijk op magnifiek landgoed

We kunnen bijna niet in woorden uitdrukken hoe prachtig onze bruiloft was! Vol liefde en mooie herinneringen kijken we terug op onze mooie dag, het was een plaatje.

Met de hulp van Shirley hebben we onze droomdag waar kunnen maken. Shirley en haar team hebben gezorgd voor de mooiste styling en mooiste details. Vanaf de kennismaking tot de dag zelf zorgde ze voor rust en een zorgeloze planning, waardoor we op onze bruiloft volledig konden genieten. Ze had overal een oplossing voor.

Shirley begreep meteen onze wensen en heeft dit omgezet naar een geweldig styling plan. Waarna de dag zelf nog mooier was dan we ooit hadden durven dromen.

Nogmaals bedankt voor alles!

Raphael & Jacomien

“Vol liefde en mooie herinneringen kijken we terug op onze droomdag vol prachtige styling en details. Het was echt fantastisch”

– Jacomien & Raphael

We delivered

Complete planning & design

what our vendors are saying

Lovely words

“Als in een tijdschrift maar dan met zoveel persoonlijke warmte. Tegen de tijd dat ik arriveerde op de trouwlocatie werd opnieuw bevestigd hoeveel gevoel voor detail Shirley heeft. Wat zij voor elkaar krijgt met haar team is waanzinnig. Geef haar het vertrouwen, dan overtreft ze je verwachtingen.”

Charlotte de Moel – Trouwambtenaar

“As a champagne expert, I love working with Bloom. Shirley’s next level professionalism, calmness and clear communication created immediate trust. The mutual loyalty is the cherry on top.”

Drink the moment

×