Farah & Ritchie

Samenvloeiing van minimalistisch en warm Scandinavisch design. Lichte kleuren gecombineerd met houten elementen…

de Japandi Wedding

Wij zijn ontzettend blij dat wij voor Shirley hebben gekozen als weddingplanner en styliste. Shirley is een organisatorisch talent met oog voor detail. Al vanaf het begin hadden wij direct een klik met haar. Er was veel persoonlijk contact tijdens het planningsproces en geen vraag was te veel. Wij vonden het in het begin nog best lastig om te bepalen wat we nou precies wilden en ook hierin heeft Shirley ons heel goed begeleid. Dit vonden wij erg fijn.

Daarnaast vonden wij het heel prettig dat Shirley altijd heel kalm bleef en anderzijds super perfectionistisch is. Samen met haar team aan top(!) leveranciers heeft ze ons een onvergetelijke dag bezorgd. En niet alleen ons, maar ook van familie en vrienden horen wij dat dit de mooiste bruiloft is die ze hebben bijgewoond.

Je hebt onze verwachtingen echt overtroffen Shirley. Nogmaals heel erg bedankt voor al jouw fantastische werk!

Farah & Ritchie

“Wij vonden het heel prettig dat Shirley altijd heel kalm bleef en anderzijds super perfectionistisch is”

– Farah & Ritchie

We delivered

Complete planning & design

what our vendors are saying

Lovely words

“Als je aan Shirley denkt, dan denk je aan bloemen. Weelderig, stijlvol en veel. Want nooit kunnen bloemen té veel zijn, dat begrijpt zij als geen ander. Maar als je aan Shirley denkt, denk je vooral aan het menselijke aspect. Hoe zij met een natuurlijke charme en een bepaald gemak zich door de dag begeeft. Hoe zij alles tiptop regelt. Altijd met een lach, altijd met plezier, altijd gezellig.”

Carlos & Christa – Bruidbeeld

“Alle creaties die Shirley maakt zien er elegant, romantisch en goed gestyled uit en ik word daar als fotograaf altijd heel erg blij van”

Eline Nijburg Photography

×