Recent work

Our portfolio

Onze designs komen tot leven op de mooiste locaties. Bekijk het portfolio van onze weddingplanners en laat je inspireren door de prachtige bruiloften die we organiseerden.

Een stijlvolle wandeling down the aisle over een kronkelpad van gipskruid, een diner met muziek van Beautiful Strangers en vuurwerk als waanzinnige afsluiter. Nikki & Bret beleefden hun droombruiloft.

Nikki & Bret

KASTEEL DE HOOGENWEERTH

De driedaagse bruiloft van Mandy & Frank begon met een heerlijk diner aan stijlvolle tafels en een optreden van Jeroen van der Boom. Gevolgd door de ceremonie en gezellige etentjes de dagen erna.

Mandy & Frank

PARC BROEKHUIZEN LEERSUM

Bij Parc Broekhuizen in Leersum trouwden Angelina & Wilco; een prachtige dag met gedetailleerde styling. De gasten genoten volop van het betoverende entertainment.

Angelina & Wilco

PARC BROEKHUIZEN LEERSUM

Een fantastische dag in de tuin van het ouderlijk huis van de bruid. In een Japandi styling genoten de gasten van heerlijke shared dining, een champagnetoren en non-stop entertainment.

Farah & Ritchie

ZEELAND

Het imposante hotel The Grand was het decor voor de bruiloft van Stephanie & Robin. Met OG3NE op de ceremonie, een rondvaart over de Amsterdamse grachten en een waanzinnige dinersetting.

Stephanie & Robin

SOFITEL LEGEND THE GRAND

Olivia & Sam wisten het zeker: ondanks het risico op buien, trouwden ze hoe dan ook buiten. Uiteindelijk brak het zonnetje door op kasteel De Hooge Vuursche in Baarn. Genieten!

Olivia & Sam

DE HOOGE VUURSCHE BAARN

Dit liefdevolle huwelijk vond in mei 2023 plaats op het magnifieke landgoed Parc Broekhuizen in Leersum. Met een prachtige styling in de favoriete tinten van het stel: terracotta.

Jacomien & Raphael

PARC BROEKHUIZEN LEERSUM

Een Italiaans liefdesweekend: Tara & Beau trouwden in de luxe villa Il Salviatino. Met een stadswandeling, een prachtige ceremonie en een waanzinnig feest met steltlopers en vuurwerk.

Tara & Beau

VILLA IN FLORENCE (ITALIË)

Alice & Arjan startten met een ceremonie in eigen tuin en een diner van sterrenchef Mario Ridder. Aan boord van schip The Grace Kelly ging het dak eraf met de beste optredens en magisch vuurwerk.

Alice & Arjan

YACHT GRACE KELLY AMSTERDAM

Voor Nathalie en Jeroen kozen we voor de styling mooie details in zachte kleuren. Daardoor waanden de gasten zich tijdens de ceremonie en het diner in een prachtige bloemenzee.

Nathalie & Jeroen

KASTEEL DE WITTENBURG WASSENAAR

Op een heerlijke zomerdag trouwden Gigi & Nick op landgoed Mattemburgh in Bergen op Zoom. Een liefdevolle bruiloft met een tuinceremonie, een intiem diner en een geweldig feest.

Gigi & Nick

LANDGOED MATTEMBURGH

Dusty blue & white: het thema van de high-end bruiloft van Sharon en Hugo. Een ceremonie aan het water bij Parc Broekhuizen en een heerlijk diner met livemuziek maakten de bruiloft compleet.

Sharon & Hugo

PARC BROEKHUIZEN IN LEERSUM

Linda & Rik

Linda & Rik

PARC BROEKHUIZEN LEERSUM

×