[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]header_14151109025bba18413e6a0285d20a5193016d189b36c93998Na het succes van de allereerste workshop op 8 oktober waar 10 beginnende en ervaren weddingplanners aan deelnamen komt Bloom Wedding op 7 maart 2015 en 1 juli 2015 met een nieuwe Workshops Styling voor Professionals en natuurlijk doen we dit weer in samenwerking met Eppel Fotografie.

Net als de eerste workshop bespreken we de samenwerking tussen de fotograaf en de weddingplanner en krijg je inspirerende tips, do’s and don’ts en lopen we het stylingproces stapsgewijs door. Jullie gaan zelf aan de slag met de styling van een tafel en natuurlijk wordt het eindresultaat vastgelegd door een team van professionale fotografen die de workshop fotografie volgt bij Ralf van Eppel Fotografie.[/vc_column_text][vc_single_image image=”834″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]

De opdrachten

Ter voorbereiding op de workshop op 7 maart 2015 krijgt iedere cursist een uniek thema waar een styling voor moet worden bedacht. De styling wordt door je uitgeschreven in een stylingplan inclusief begroting en moet vooraf worden ingeleverd.

Tijdens de workshop mag je het concept aan de groep presenteren waarna je aan de slag mag met de uitvoering hiervan.

Bij de summer workshop op 1 juli 2015 ligt de nadruk meer op improvisatie en hoeft er vooraf geen stylingplan te worden geschreven. Styling in de buitenlucht, tips en adviezen maar ook samenwerken is bij deze workshop erg belangrijk.[/vc_column_text][vc_single_image image=”835″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]

Marketing

Uiteraard bespreken we ook de marketing, samenwerking met leveranciers, de kracht van (inter)nationale publicaties en geven we je tips om je bedrijf te laten groeien. Tot slot ga je samen met je fotograaf aan de slag om jouw tafel mooi te laten vastleggen en sta je met je neus bovenop een gestylde shoot.

De investering

De workshop op 7 maart 2015 vindt plaats bij Klooster Bethlehem in Haren (NB) en op 1 juli 2015 zijn we te gast bij Finley het witte huis in Loosdrecht voor de Summer Workshop.

De workshop op 7 maart 2015 is helemaal vol geboekt! De workshop op 1 juli heeft nog enkele vrije plaatsen.

De investering voor deze exclusieve styling workshop bedraagt € 350,- exclusief BTW en is inclusief bloemen, drankjes, lunch en een selectie van professionele foto’s voor je portfolio.

Meld je aan voor 1 december 2015 en profiteer van een early bird korting. Je betaalt dan het actietarief van € 300,- exclusief BTW.  Wil je deelnemen aan beide workshops? Dat kan! Je betaalt dan voor je deelname aan beide workshops slechts € 500,- exclusief BTW.

Ben jij er klaar voor om je stylingskills te verbeteren en offertes om te zetten in opdrachten? Meld je dan snel aan via shirley@bloomwedding.nl

Fotocredits: Eppel Fotografie

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

×