[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]header_14190158058974648029a3bc16fe4e6d60e4b51c3919ee6f1eBloom Wedding en Eppel Fotografie starten een magische samenwerking. Deze vooraanstaande bedrijven in de trouwwereld werden in 2014 allebei nog genomineerd voor de Dutch Wedding Awards.

Vanaf dit jaar bieden ze een eeuwig aandenken aan jullie geluk van nu. Voor de Fashion love shoot hoef je niet eens te trouwen, maar je kunt de prachtig gestylde foto’s natuurlijk wel gebruiken voor een huwelijksaankondiging.[/vc_column_text][vc_single_image image=”856″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”855″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”857″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]

Op en top restyled

Exact in de stijl die jullie wensen wordt de locatie aangekleed en de sfeer van de fotoshoot bepaald. Haar en make-up wordt verzorgd en als jullie dat willen wordt ook de kleding op het thema aangepast. Optioneel regelen we prachtige bloemen in de juiste stijl en Save-the-date kaarten voor jullie aanstaande huwelijk. Een mooi boeketje voor op de foto en later in huis is altijd inbegrepen. Alles wordt tot in detail uitgewerkt, daar staan wij bekend om.

Ruime ervaring

De ruime ervaring van Eppel Fotografie en Bloom Wedding zorgen ervoor dat zij wel weten hoe foto’s altijd de perfecte uitstraling meekrijgen. Je krijgt hulp bij het poseren en het is natuurlijk extra fijn om samen op de foto te gaan. Zo kun je elkaar aan het lachen maken.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”858″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”859″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]

Alle foto’s thuis en de mooiste op canvas of Acrylglas

Alle foto’s die jullie meekrijgen zullen mooi zijn en een beeld geven van jullie geluk. Maar er is er altijd eentje die er met kop en schouder bovenuit steekt. Een foto die perfect bij jullie past en precies de uitstraling heeft waar je op had gehoopt. Deze foto wordt op canvas of Acrylglas van 60 bij 90 centimeter voor jullie afgedrukt.

Prijs

Een complete en op maat gemaakte Love Shoot kost 1.249,- euro.

Meld je aan voor deze te gekke shoot via info@bloomwedding.nl of bel 06-15077180 voor meer informatie en upgrade mogelijkheden.

Meer foto’s van deze te gekke inspiratie fashionshoot en de leveranciers die aan deze shoot hebben meegewerkt vind je in het portfolio

Tilburg, 19 december 2014

Liefs Shirley[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

×