[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]header_14151122024a9f483cd7a684b78ab3e82c2930af6a4961c9b7Bloom Wedding bestaat op 1 november 2014 precies 5 jaar en natuurlijk mogen we dit lustrum vieren.

De afgelopen jaren heb ik meer dan 50 bruidsparen geholpen bij de organisatie van hun bruiloft. Oftewel 50 verschillende bruiden geholpen om de sfeer van hun dag neer te zetten, 50 keer het ja-woord gehoord, 50 verschillende bruidstaarten geproefd, 50 bruidsboeketten vast mogen houden en de mooiste plekjes gezien voor een huwelijk in binnen- en buitenland.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

Ik vind het fantastisch om iedere keer weer iets nieuws neer te zetten voor mijn bruidsparen en regelmatig wordt mijn werk gepubliceerd op trouwblogs maar ook in wedding magazines.

Al geruime tijd heb ik het idee om een eigen magazine op te zetten. Een wedding magazine met een selectie van verschillende stijlen om bruidsparen te inspireren voor hun bruiloft. Maar ook de beste tips van onze bruidsparen, quotes van leveranciers en trends voor 2015.

Ik ben er dan ook bijzonder trots op dat ik het Bloom Inspiratie Magazine op deze bijzondere dag mag lanceren. Het magazine kan je online bekijken maar je kunt ook een exemplaar in print aanvragen. Hoe cool is dat!

[/vc_column_text][vc_single_image image=”839″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”214×296″][vc_column_text]Het Magazine is mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van onderstaande bedrijven:

Yvonne Kuijpers Foto Grafie: Ontwerp & Vormgeving

Charlotte Backx, Door Lotje Getikt : Teksten

De gepubliceerde foto’s in het magazine zijn van Eppel Fotografie, Alice Mahran Photography, Gerhard Nel Fotografie, Tovergoud en Gert Huygaerts

Heel erg bedankt lieve bruidsparen en leveranciers voor de fantastische samenwerking de afgelopen jaren! Ik kijk uit naar nog vele mooie bruiloften!

Liefs Shirley[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

×