[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Vorig jaar hebben we naar aanleiding van ons 5-jarig bestaan een super mooi glossy magazine uitgebracht. Het BLOOM Inspiratie magazine was zowel in print als online te lezen en wat zijn we er enorm trots op dat jullie dit massaal hebben gelezen!

Dit motiveerde ons om hiermee door te gaan want ook het afgelopen jaar hebben we dankzij de hulp van onze fantastische partners weer hele mooie huwelijken gerealiseerd die het verdienen om te schitteren in een prachtig blad.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”2033″ border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]Team Magazine BLOOM

De afgelopen maanden is een super leuk team van tekstschrijvers, vormgevers en een fantastische kalligraaf heel hard aan de slag gegaan voor de nieuwe editie van BLOOM Magazine! We hebben hele leuke bruidsparen en leveranciers geïnterviewd en we hebben natuurlijk de mooiste bruidstaarten en bruidsboeketten voor jullie geselecteerd! Het magazine is gevuld met prachtige real weddings en gestylde shoots voor heel veel inspiratie.

De cover van het magazine is nu al te bewonderen en ondertussen werken we tijdens de feestdagen nog even goed door zodat het blad met meer dan 100 pagina’s vanaf half januari exclusief verkrijgbaar is via BLOOM Wedding![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Bestellen magazine in pre-sale

Ga jij binnenkort trouwen en wil jij heel veel inspiratie opdoen voor jouw droomdag?

Bestel dan voor 8 januari 2016 het magazine in de pre-sale en dan krijg jij de verzendkosten helemaal gratis! Het exclusieve magazine heb je al voor € 12,95 en het enige wat je hoeft te doen is razendsnel een mail te sturen naar info@bloomwedding.nl met daarin je adresgegevens. Na ontvangst van de betaling ontvang jij dan als eerste het exclusieve blad op de deurmat!

We hopen dat jullie net zoals wij razend enthousiast zijn over dit exclusieve blad.

Liefs Shirley[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

×