Unforgettable wedding & events

ABOUT BLOOM

 

Voor elk bruidspaar creëer ik een herinnering om nooit te vergeten; met die visie startte ik in 2009 Bloom Wedding & Events. Samen met de beste leveranciers organiseren we keer op keer een exclusieve bruiloft.

Meet your planner

Shirley Pisano

Elke bruiloft is magisch. En tegelijkertijd heel persoonlijk. Juist die combinatie maakt mijn werk als weddingplanner bijzonder. Zodra ik een bruidspaar leer kennen, voel ik mij geïnspireerd en start ik aan het ontwerp. Alle wensen neem ik mee én ik kijk altijd verder dan de norm: van een betekenisvolle locatie tot bijzondere bloemen, en van luxe uitnodigingen tot het entertainment. Alle bruidsparen zijn anders en verdienen een uniek plaatje dat perfect bij ze past.

About me

Shirley in five lines:

Uitgeroepen tot beste weddingplanner van Nederland in 2015, 2016 en 2017.

Geniet van heerlijk eten met goede wijn.

Is dankbaar voor haar werk bij alle bruiloften en destination weddings.

Ontdekt graag verborgen pareltjes op reis.

Gaat altijd voor het hoogst haalbare.

Zowel voor, tijdens als na de bruiloft staat een fantastisch team klaar. Met aandacht voor het bruidspaar, de gasten en de leveranciers. Zo kunnen jullie optimaal genieten van een onvergetelijk, liefdevol event. Daarvoor leren we jullie graag door en door kennen. Of je nu gaat voor intiem en knus of juist voor grootser dan groots: alles is mogelijk. Vertrouwen staat daarbij voorop. Laat ons weten waar de behoefte ligt, dan kunnen we jullie het beste helpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

“Where love meets luxury, a high-end wedding paints a masterpiece of everlasting bliss.”

– SHIRLEY PISANO

Discover

Our designs are made for miracles

×