ABOUT BLOOM

 

Voor elke gelegenheid creëer ik herinneringen om nooit te vergeten; met die visie startte ik in 2009 Bloom Wedding & Events. Samen met de beste leveranciers organiseren we keer op keer exclusieve bruiloften en events.

Meet your planner

Shirley Pisano

Alle bruiloften en events zijn betoverend en tegelijkertijd heel persoonlijk. Juist die combinatie maakt mijn werk als planner bijzonder. Zodra ik degene om wie alles draaitbruidspaar, mom to be, jarige – leer kennen, word ik geïnspireerd en start ik met het ontwerp. Ik neem alle wensen mee én kijk altijd verder dan de norm: van prachtige locatie tot bijzondere decoratie, en van luxe uitnodiging tot entertainment. Alle feestvierders zijn anders en verdienen een uniek plaatje dat perfect bij hen past.

About me

Shirley in five lines:

Uitgeroepen tot beste weddingplanner van Nederland in 2015, 2016 en 2017.

Geniet van heerlijk eten met goede wijn.

Is dankbaar voor haar werk bij alle bruiloften en events.

Ontdekt graag verborgen pareltjes op reis.

Gaat altijd voor het hoogst haalbare.

Zowel voor, tijdens als na het event staat een fantastisch team klaar. Met aandacht voor jou, gasten en leveranciers. Zo kunnen jullie optimaal genieten van een onvergetelijke dag. Daarvoor leren wij je graag door en door kennen. Of je nu gaat voor klein en knus of juist voor grootser dan groots: alles is mogelijk. Vertrouwen staat daarbij voorop. Laat ons weten waar de behoefte ligt, dan kunnen wij het beste helpen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

“Where love meets luxury, a high-end wedding paints a masterpiece of everlasting bliss.”

– SHIRLEY PISANO

Let’s plan together

BLOOM WITH US

How we translate your personal style into a special and unique wedding or event beyond all your expectations.

 

Samen creëren we een unieke bruiloft of exclusief event. Met jullie persoonlijke verhaal en onze expertise gaan we voor een beleving die perfect bij jullie past. Van design tot uiteindelijke productie: we vertellen meer over onze werkwijze.

Discover

Our designs are made for miracles

×