Beste Weddingplanner van Nederland

Na een prachtige nominatie tot weddingplanner van het jaar 2014 had ik wat twijfels of ik dit jaar weer mee zou dingen naar de belangrijkste titel in de trouwbranche. Zenuwslopend vond ik het namelijk vorig jaar.

Maar, ik was wel enorm gegroeid met mijn bedrijf, als weddingplanner,  gewerkt aan de verbeterpunten uit het vorige rapport maar ook zoveel ontzettend mooie huwelijken mogen verzorgen. Dus, half oktober, schreef ik me op de allerlaatste dag alsnog in voor de categorie weddingplanner èn weddingstylist.  Twee categorieën omdat Bloom Wedding zich richt op weddingplanning èn styling.

Dag van de nominatie

Op 20 november ging de Nederlandse Trouwbranche Organisatie op pad in verschillende teams. Alhoewel ik een tikkeltje minder nerveus was dan het jaar ervoor kon ik het echt niet laten om Facebook en Twitter nauwlettend in de gaten te houden. Vanuit mijn ooghoek zag ik ineens een tros gouden ballonnen voorbij komen. Yes! Het team van Danielle kwam mij verblijden met het prachtige nieuws dat Bloom Wedding wederom genomineerd is tot weddingplanner van het jaar. In de categorie styling had ik net wat puntjes tekort maar leverde wel een eervolle vermelding op omdat het maar heel weinig scheelde met de nummer 3.

 

Jury presentatie

Na de nominatie kwam het volgende onderdeel….. mijn jury presentatie. Waar ik vorig jaar uitpakte met een inspirerende filmpje met lieve bruiden aan het woord wilde ik het dit jaar anders doen. Vooral heel dicht bij mezelf blijven en de belangrijkste onderscheidende punten voor Bloom Wedding benadrukken. Heel spannend vond ik het vooral omdat mijn mede genomineerden echte kanjers zijn in de branche en al heel lang mee lopen. Maar Bloom Wedding is anders en dat wilde ik heel duidelijk naar voren laten komen.

Als laatste van de drie begon ik vol enthousiasme aan mijn verhaal. Pittige vragen kreeg ik om mijn oren en na afloop had ik toch wel een goed gevoel over mijn presentatie. Want ik had echt mezelf kunnen laten zien en natuurlijk waar Bloom Wedding als merk en weddingplanner voor staat. En dat was voor mij heel belangrijk. Nu maar hopen dat de jury het ook had gezien en begon het aftellen naar de Award uitreiking op 8 december. Maar eerst nog even shoppen in Amsterdam. Want als ik dat podium op zou mogen dan wilde ik dat doen op prachtige Jimmy Choo’s die al heeeeeeeel lang op mijn verlanglijstje stonden. Ik vond het na mijn jury presentatie dan ook het perfecte moment.

 

De uitreiking van de awards

Dinsdagavond 8 december was het dan zover. Samen met mijn team en familie vertrokken we naar Studio21 in Hilversum voor de bekendmaking van de awards. We hadden een mooi tafeltje vooraan en deze was gevuld met lieve collega’s van de BWPN. De sfeer was goed en we hadden zin in een hele leuke avond.

Eindelijk was het dan zover. De categorie van weddingplanner werd bekend gemaakt. Wat waren we nerveus. De eerste regel uit het juryrapport werd voorgelezen “Deze weddingplanner slaat een weg in naar professionalisering van de branche waarbij ze het menselijk aspect niet uit het oog verliest”. Wauw wat een mooie zin. Maar zou dit op ons slaan? Ja, ja het verlossende woord. Want Bloom Wedding werd om geroepen en ik stond te stuiteren! Zo ontzettend gaaf en blij!

En toen tja…. dat podium op, op mijn Jimmy Choo’s 🙂

Gewonnen!

Wow, ik kan het echt nog niet helemaal bevatten dat we gewoon echt uitgeroepen zijn tot weddingplanner van het jaar 2015! Ik word overspoeld met felicitaties, kaartjes, bloemen, champagne en cadeautjes! De media pakt het op en mijn persbericht wordt heerlijk gepubliceerd. Wat zit ik op een fantastische roze wolk. Hoe kan je het jaar beter afsluiten dan met zo’n prachtige bekroning op je werk.

Dank je wel

Lieve Shelly en Marieke dank je wel voor jullie steun, samenwerking en alle mooie momenten die we het afgelopen jaar hebben beleefd. Deze award is ook voor jullie want we doen het samen ALTIJD!

Lieve leveranciers, dankzij jullie zijn we echt een team en zorgen we er samen voor dat het bruidspaar een fantastische huwelijksdag krijgt.

Lieve bruidsparen, wat ben ik ontzettend blij met jullie! Het vertrouwen dat ik van jullie krijg om deel uit te maken van de meest bijzondere gebeurtenis is jullie leven. Echt zo ontzettend bedankt voor de mooie momenten, gesprekken en de fantastische huwelijken die ik voor jullie mocht realiseren.

Dank je wel lieve allemaal voor de overweldigende reacties! Het was een fantastisch jaar! Hele fijne feestdagen allemaal en op naar weer zo’n sprankelend jaar!

Liefs Shirley

×