[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]header_1416344158bb6f086e13d6ec15b75487cc5675295e6d217dc0Donderdagochtend was ik helemaal op van de zenuwen. Eigenlijk was ik de hele week al behoorlijk nerveus en dwaalden mijn gedachten regelmatig af.

Een paar weken eerder had ik de stoute schoenen toch maar weer aangetrokken en Bloom Wedding ingeschreven voor de meest bijzondere award die je in de trouwbranche kunt verdienen. Twee voorgaande jaren was het me helaas niet gelukt om genomineerd te worden en geloof me ik heb toen behoorlijk wat ‘baal momentjes’ gehad.[/vc_column_text][vc_single_image image=”844″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”845″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]

Dutch Wedding Awards

Toch wilde ik er dit jaar weer voor gaan. Waarom? Omdat ik zo ontzettend veel mooie bruiloften heb mogen organiseren, de grootste wensen van mijn lieve bruidsparen heb mogen vervullen maar vooral  omdat ik het afgelopen jaar enorm gegroeid ben als persoon en in mijn business. En wat is er dan mooier dan een hele mooie waardering hiervoor te krijgen in de vorm van een nominatie.

De Dutch Wedding Awards belonen de leveranciers uit de trouwbranche die zich met hart en ziel inzetten voor bruidsparen en hun gasten. Hoe gaaf is het dan dat je genomineerd wordt voor beste weddingplanner van 2014.[/vc_column_text][vc_single_image image=”846″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”847″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]

De nominatie

Donderdagochtend kwam er helemaal niks uit mijn handen. Ik probeerde me nog te concentreren op een stylingplan maar mijn gedachten dwaalden continue af naar Twitter waar je via de hashtag #dwa2014 kon volgen wie er genomineerd waren en in welke omgeving ze zich bevonden. Maar liefst drie teams waren er op pad en toen ik rond 11 uur zag dat een team in Tilburg was werd ik helemaal nerveus. In mijn ooghoek zag ik iets roods voor de deur verschijnen. Zou het dan toch……

Ja hoor!!! Daar stond Tamara van de NTBO met een lieftallig hartenmeisje van Roos Exoo. Ik stond te springen voor de deur en ja, ook tranen van blijdschap en ontlading! Fantastisch! Bloom is gewoon genomineerd voor de DWA en behoort tot de drie beste weddingplanners van Nederland. Hoe cool is dat.[/vc_column_text][vc_single_image image=”848″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_single_image image=”849″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][vc_column_text]Op 1 december mag ik me voor de jury presenteren en geloof me ik ga mijn uiterste best doen om de jury te overtuigen want deze award wil ik heel graag winnen. Op 10 december wordt bekend gemaakt wie de felbegeerde titel van Weddingplanner van het jaar 2014 in de wacht sleept. Duimen jullie mee?

Credits: Blik & Bloos Fotografie[/vc_column_text][vc_single_image image=”843″ alignment=”center” border_color=”grey” img_link_large=”” img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

×